...

Biyosistem Mühendisliği Bölümü

Doç. Dr. M. Cüneyt BAĞDATLI, Üsküdar Üniversitesinde “İş Güvenliğinde Acil Haberleşmenin Önemi ve Amatör Telsizcilik” Üzerine Konuştu.
27/12/2021

Üniversitemiz Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Biyosistem Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. M. Cüneyt BAĞDATLI Üsküdar Üniversitesi, İş Güvenliği, İş Sağlığı ve Çevre Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen 1 Konu 1 Konuk Programına konuşmacı olarak katıldı. 

Üsküdar Üniversitesi, Amatör Telsizcilik Kulübünün kurulmasına da önemli destek ve katkılar sağlayan Bağdatlı “İş Güvenliğinde Acil Haberleşmenin Önemi ve Amatör Telsizcilik” üzerine konuştu.

Söyleşide, Afet ve Acil durum haberleşmesinin ne denli önemli bir yere sahip olduğu ve telsiz haberleşmesinin hayata uzan bir eli tuttuğuna dair deneyim, tecrübe ve bilgi birikimini katılımcılara aktardı. Ayrıca Üniversitemiz Amatör Telsizcilik Kulübünün yaptığı etkinliklere ilişkin de bilgiler aktararak "Telsizle Kesintisiz İletişimde Kal, Hayatta Kal" temasıyla İş Güvenliğinde karşılaşılan acil durumlarda etkin ve kesintisiz bir iletişimin telsizlerle nasıl sağlanabileceği ilişkin bilgiler aktardı.